IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек си сложи обратно брачната халка

10 юли 2015 10 00

Дали наистина актьорът ще се разведе с Дженифър Гарнър?

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Бен Афлек си сложи отново брачната халка на фона на слуховете, че разводът му с Дженифър Гарнър може и да се размине.

Миналата седмица холивудската двойка обяви своята раздяла официално, след 10-годишен брак.

Бен, от своя страна, не носеше халката си от няколко месеца, за разлика от своята съпруга, която досега никога не е сваляла пръстена.

Вчера обаче, (в четвъртък) Афлек се появи в Атланта с халка на безимения пръст на лявата си ръка. В момента 43-годишната Гарнър снима филм в града и е там с трите деца на двойката. Според медиите Бен е отишъл в Джорджия не само, за да види наследниците си, но и за да посети отчуждената си жена.

Според най-новата информация, напрежението в двойката е в резултат най-вече на неспособността на актьора да поеме контрол над пороците си, а именно – жени, алкохол и хазарт.

Вестник DailyMail писа, че Афлек си е признал наскоро в откровен разговор с жена си, че ѝ е изневерил и тя веднага е решила да сложи край на брака им, но през последните дни размислила и решила да му даде още един шанс.

Миналия уикенд съпрузите бяха забелязани заедно на почивка на Бахамите (снимката долу), но от кадрите се вижда, че двамата са мрачни и тъжни.

Напоследък Бен изглежда е с доста занемарен външен вид, а само след дни трябва да започне да промотира новия си филм „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари