IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миро от „Биг Брадър 2“: Загубих милион, но се изправих и продължих

13 юли 2015 13 46

Риалити звездата намери щастие с бившата моделка Катя Дюлгерова

Снимка; Love style

Снимка; Love style

Победителят от втория сезон на „Биг Брадър“ Миро след излизането си от Къщата имаше бизнес с машини, камиони и работеше с доста известни фирми.

„След това влязох в строителството, точно по време на кризата – през 2008 година. Там мащабите и инвестициите са огромни, съответно и загубите стигат до милиони. С много пари затънах – сумата беше 6-цифрена и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След фалита имаше хора, които се удавиха или обесиха, но аз се изправих на крака и продължих“, разкрива той в интервю за списание LOVE style.

Днес той управлява успешно свое заведение и е щастлив с приятелката си – бившата моделка Катя Дюлгерова, с която са заедно от четири години.

През септември влюбените ще се нанесат в свой дом, където заедно ще отглеждат нейния 11-годишен син Денис. „Не съм ѝ предлагал брак, но вече искаме дете и работим по въпроса. Ако обаче иска да бъде булка, нямам нищо против. Едва ли бихме направили голяма сватба. Представям си я като парти около някой летен бар на плажа с много приятели“, казва още риалити героят.

Той обаче не би поканил бившата си съпруга Елена на сватбата си. И дори все още не ѝ е честитил дъщеричката, която тя роди в началото на юни. „Елена е просто един познат човек и нищо друго. Простих ѝ много отдавна. А и сега съм намерил страхотен човек до себе си, така че трябва да съм ѝ благодарен“, завършва Миро.

Снимка: Love style

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари