IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер вече не крие новия си приятел

14 юли 2015 07 49

Супермоделът се залюби с най-младия милиардер в света

Снимка; dailymail.co.uk

Снимка; dailymail.co.uk

Създателят на мобилното приложение Snapchat Еван Шпигел очевидно е супер влюбен в супермодела Миранда Кер.

Двамата бяха забелязани заедно на пазара за цветя в Лос Анджелис преди два дни. Според слуховете 32-годишната австралийска красавица излиза с 25-годишния милиардер от около месец, като това са първите им общи снимки ръка за ръка.

Според информации в медиите Еван вече е представил пред своите колеги любимата си като я е завел на годишната конференция на Allen & Company в Сън Вали, Айдахо преди няколко дни.

Припомняме ви само, че Кер, която има 4-годишен син Флин от бившия си съпруг Орландо Блум, си проби път в голямата мода, след като стана ангел на Victoria's Secret преди 10 години, а през 2013-та тя се раздели с ангелските си крила и сега набляга повече на развитието на собствения си бизнес – козметичната си марка Kora, както и линията си с бижута за Swarovski.

Колкото до Шпигел, той е роден в Лос Анджелис, а основава Snapchat, докато все още е в колежа в Станфорд. В момента той е изпълнителен директор на компанията. През май 2014-та Snapchat съобщи, че потребителите им изпращат по 700 милиона снимки и видеоклипове на ден чрез тяхното приложение, а съдържанието се гледа по 500 милиона пъти на ден.

Еван и Миранда бяха уловени от папараците за първи път заедно миналата седмица на международното летище в Лос Анджелис, но там стояха на разстояние един от друг.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари