IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Гибсън заведе дъщеря си в Австралия

17 юли 2015 11 36

Актьорът трудно получи разрешение от съдията да заведе момиченцето в родината си

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Мел Гибсън се наслаждава на почивката си с 5-годишната си дъщеря Лусия, след като получи трудно разрешение от съда да заведе детето в родината си Австралия.

Все още Мел продължава да води ожесточени съдебни битки за попечителство и издръжка с бившата си половинка – руската пианистка Оксана Григориева, която е майка на детето. Изглежда Гибсън е щастлив, че е успял да се пребори и да прекара известно време с дъщеря си.

59-годишният актьор си взе почивка от снимките на своя нов филм „Hacksaw Ridge“, специално заради Лусия, която е негово осмо дете.

Очаква се бащата и дъщерята да останат в Сидни един месец и да прекарат качествено време заедно.

Любящият татко получи трудно разрешение от съда в Лос Анджелис да изведе Лусия от територията на САЩ, тъй като 45-годишната Оксана не даваше разрешението си.

Източници, близки до актьора твърдят пред TMZ, че в крайна сметка Гибсън и Григориева са решили да започнат да си сътрудничат като родители, в името на щастието на детето.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

тото ( преди 8 години )