IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейтлин Дженър не е доволна от мъжкия си глас

21 юли 2015 14 00

Тембърът не отивал на визията ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейтлин Дженър сподели своите притеснения от гласа си. Според реалити звездата, тембърът ѝ никак не отива на новата, женска визия.

65-годишната транссексуална реалити звезда призна, че повод за недоволството ѝ е последната реч по време на Годишните награди за високи спортни постижения от тази година.

„Независимо, че се чувствах, че изглеждам страхотно и че роклята ми е красива, все още имам проблем с гласа. Не е в съчетание с женствената ми визия. Това ме притеснява малко. Въпреки това, аз се надявам, че хората не слушат тембъра ми, а това, което имам да кажа. Това е важно за мен.“, сподели познатият доскоро като Брус Дженър.

Основното притеснение на Кейтлин Дженър по време на церемонията, освен самата реч, се оказва разстройването на децата ѝ.

„Най-тежката част от речта ми бяха децата. Трудно е да виждаш всичките си деца. Както казах и в речта, не искам да нараня никого. Просто искам да бъда себе си. Едва преминах през това“, каза новото попълнение в клана Кардашян-Дженър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари