IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас мрази селфитата

25 юли 2015 05 35

Звездата смята, че са „досадни“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Майкъл Дъглас смята, че тенденцията за снимки тип „селфи“ е ужасна и я определи като „повече от досадна“.

Звездата призна, че постоянно се дразни от молбите на своите фенове да се снимат по този начин, особено когато почувства, че правото му на моменти лично време е нарушено.

„Всички искат селфита. Или просто започват да снимат без да питат. Това е много дразнещо, когато си със семейството и си мислиш, че е момент на лично време. След това осъзнаваш, че през три маси някой вече е извадил своя смартфон.“, сподели актьорът.

Въпреки това, 70-годишният съпруг на Катрин Зита-Джоунс, който има син от предишната си връзка и две деца от брака си с актрисата, смята, че има много позитиви на това да отраснеш в семейство с известни родители.

„Позитивното нещо на това да бъдеш син на известен баща е фактът, че се научаваш отрано да се справяш със славата“, каза Майкъл Дъглас.

„Всеки път, когато се издразня за това, че не мога да отида където и да било без да бъда разпознат си припомням, че е много по-лесно да си направя резервация за любимия ресторант. Има си плюсове и минуси“, продължи той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари