IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илиана Раева се фука с тяло на модел

28 юли 2015 06 23

Съпругата на Наско Сираков е на 52 години, но не ѝ личи!

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Илиана Раева сподели свои снимки от лятната си почивка в Гърция, на които показва, че продължава да е в топформа, въпреки че вече е на 52 години.

Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика, наскоро почива със съпруга си Наско Сираков на Халкидики и по-точно на втория ръкав – Ситония, като от кадрите се вижда, че с тях са били и шампионката Мария Петрова и нейният съпруг Боби Михайлов.

Илиана, която е едно от „златните момичета“ на Нешка Робева, показа не само идеални форми по бански, но и много добро настроение.

Тя е написала в социалната мрежа следното: „Поредният прекрасен гръцки залив притежаващ всичко – зеленина, златно-тюркоазено-сапфирено море, по-чисто от сълзите ви, прекрасна музика, всякакви коктейли, пици, риби и други вкуснотии, шезлонги с чадъри на плажа, плажни легла и пуф фотьойли на сянка за релакс! Възпитани и културни почиващи и любезни домакини!“

Освен от почивката си в южната ни съседка, Илиана е споделила няколко кадъра от резиденцията в кв. Драгалевци.

Тя е показала, че се грижи за невероятна градина, а в жегите се охлажда в собствения си басейн.

Вижте снимките на Илиана по бански в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари