IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шая Лебьоф заплаши приятелката си с убийство

28 юли 2015 15 53

Ексцентричният актьор продължава да се държи хаотично

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шая Лебьоф заплаши приятелката си, актрисата Миа Гот със сериозна саморазправа в Германия.
Влюбените започнали разгорещен скандал на много публично място, като драмата се разиграла в немския град Тюбинген в петък (24 юли).

Скандалът бил тайно записан от зяпачи и кадрите вече са се появили в интернет. Във видеото Лебьоф избухва срещу блондинката и я заплашва с насилие, защото тя отказва да му даде неговата раница.

Той ѝ крещи: "Не искам да се докосвам до тази жена. Не искам да я удрям, но тя ме принуждава!"

На други кадри се вижда как 29-годишният Шая в таксито, на път за летището, казва, че ако не слезе веднага от колата, ще трябва да убие Миа.

Това е поредният път, в който Лебьоф се държи странно и агресивно за последните няколко години. Според много хора хаотичните му прояви, заради които се замесва в различни скандали, се дължат на неговата пристрастеност към алкохола и наркотиците.

В деня след инцидента, Гот се е появила с насинено око, твърдят германските таблоиди.


Въпреки своето шантаво поведение, Шая продължава да си намира работа в киното.

Що се отнася до отношенията му с Гот, двамата са заедно от 2012-та година, след като се срещнаха на снимачната площадка на филма "Нимфоманката" на режисьора Ларс фон Триер.

Дори наскоро се появиха слухове, че Шая е предложил брак на 22-годишната Миа, но двамата така и не са обявявали официално годежа си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари