IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли разкри името на новородената си дъщеря

13 август 2015 10 48

Малката ще се казва Еди!

Снимка; сп. ELLE

Снимка; сп. ELLE

Кийра Найтли най-накрая разкри как е кръстила първородната си дъщеря, която със съпруга ѝ Джеймс Райтън приветстваха през май тази година.

Британската актриса позира за новия брой на списание Elle (септември/2015), демонстрирайки, че е върнала формата си от преди раждането. Броят на изданието е посветен на 30-тата му годишнина и именно за това Кийра е негово лице, тъй като тя самата навърши 30 през март т.г.. 

Ето и няколко акцента от интервюто с една от най-скромните холивудски звезди:

За това как е кръстила дъщеря си: "Тя се казва Еди!"

За това как като бебето й помогнало да се спре да мрази някои части от тялото си: "Любовта е изумително нещо! Любовта към детето е много първична и необичайна. Оказа се, че може да не се наспивам и пак да имам енергия. Никога не съм мислила, че мога да живея и без сън толкова време. Също така, трябва да кажа, че като всяка жена и аз мразех някои части на тялото си. Покрай бременността си обаче, започнах да обичам тялото си - все пак то създаде този нов човек!"


За 20-те си години: "През декадата на 20-те си години направих доста глупости. Кариерата ми се разви много добре, което ме изненада, защото не го очаквах. Но докато повечето мои колеги посвещават тези си години на див живот и развлечения, аз бях пълна противоположност. Бях много срамежлива и все се опитвах да се харесам на другите. Трудно ми беше да спра да мисля непрекъснато как да се държа, какво да казвам, как да се обличам и т.н., така че да бъда приета добре." 

За 30-ия си рожден ден: "В края на март аз бях в напреднала бременност и не можех да пия, така че не исках да правя празненство. Съпругът ми обаче, пое организацията на прекрасен обяд в един от любимите ми ресторанти, на който се бяхме събрали 20-тина близки приятели и роднини. След ресторанта партито продължи у дома и продължи до два или три часа сутринта, като всичките ми гости бяха абсолютно пияни, а аз - напълно трезва. Не си представях така тридесетия си рожден ден, но нямаше как!"

За да видите снимките на Кийра, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари