IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос ще лети до САЩ, за да спасява брака си

13 август 2015 14 29

Там тя планира да се види със съпруга си Джейми Хинс

Кейт и Джейми; Снимка; Getty Images

Кейт и Джейми; Снимка; Getty Images

Кейт Мос планира да лети до САЩ в името на това да спаси брака си с музиканта от групата "Kills"  Джейми Хинс, който е на турне в Америка в момента.

41-годишният супермодел се раздели с мъжа си миналия месец, след четири години брак. Кейт обаче, се надява отчаяно да оправи нещата помежду им.

Източник, близък до блондинката, казва: ''Те ще се срещнат, за да видят, дали наистина всичко е загубено. Те все още се обичат, а тя все още носи венчалната си халка."

Източникът добавя: ''Тя не иска "НЕ" за отговор от Джейми. Във връзката им има много неща за оправяне, но тя е готова на жертви."

Наскоро Мос беше видяна да лети на почивка до Ниагарския водопад с бащата на 12-годишната си дъщеря Лила Грейс - Джеферсън Хак, който си остана неин добър приятел.

Самият Джейми пък беше уловен в Ел Ей от папараците в компанията на горещия, 29-годишен модел Джесика Стам. Според слуховете Хинс се е уморил от купонджийския стил на живот на Мос.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари