Хелена Кристенсен разголи гърдите си под боди, което прилича на черна рибарска мрежа, а на долу тя носи ултра къса кожена пола. 46-годишният супермодел показва невероятната си фигура за пореден път, като сега позира за списание No Tofu (септември/2015).

Датската красавица нашумя в началото на 90-те и беше една от красавиците от поколението на супермоделите, сред които са Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън.

Хелена много пъти е позирала по бельо, тъй като е била рекламно лице на много марки за бельо, но скоро не е имала смелост да заголи гърдите си по този начин.

Още по темата


Хелена позира пред фотографа Хенрих Джендър, който е снимал безброй фотосесии за Vogue, а пред обективна му са заставали модели като Карли Клос да Кейт Ъптън.

Колкото до вечно младата Кристенсен, трудно ни е да повярваме, че само след четири години тя ще чества своя 50-годишен юбилей (подобно на Линда, която тази година ги навърши).

Наскоро Хелена разкри в списаниe Red, че не винаги се е чувствала красавица. Тя каза: "В пубертета аз не бях красавица. Имах пухкави бузки, носех розово червило и бях се подложила на ужасно студено къдрене. Не знам как Питър Линдберг и Хърб Риц изобщо се съгласиха да ме снимат. Дори не знам как попаднах в модния бизнес".

Вижте снимките от новата фотосесия на Хелена в галерията ни!