IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патрик Демпси ще играе в третата част на „Бриджит Джоунс“

10 септември 2015 12 01

Звездата от „Анатомията на Грей“ се присъединява към каста на поредицата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едно от най-популярните лица на Холивуд – Патрик Демпси, ще се присъедини към Рене Зелуегър и Колин Фърт в новия филм за пухкавата блондинка с оригинално заглавие BRIDGET JONES’S BABY.

Ролята на звездата от „Анатомията на Грей“ все още е тайна, докато носителите на „Оскар“ Зелуегър и Фърт се завръщат във вече познатите и обичани от публиката роли.

Новият филм от поредицата отново ще бъде режисиран от Шарън Магуайър и неочаквано намира Бриджит в очакване на дете. Лентата е базирана на колонките на Хелън Филдинг от 2006 г. и запълва празнините между последния филм „Бриджет Джоунс: На ръба на разума“ и последващата й книга „Бриджет Джоунс: Луда по онова момче“.

Продукцията на Working Title ще бъде съфинансирана от Universal Pictures, Miramax и StudioCanal. Продуценти на лентата ще са съпредседателите на Working Title Тим Беван и Ерик Фелнър заедно с Дебра Хейуърд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари