IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откраднаха колата на Мария Илиева

14 септември 2015 08 30

Певицата стана жертва на крадци

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мария Илиева останала неприятно изненадана миналата седмица, когато установила, че личната ѝ кола е открадната, пише вестник „Всеки ден“.

Луксозният автомобил, който е поръчков модел, бил паркиран пред кооперацията в квартал „Овча Купел“, в която живее певицата.

Новината е потвърдена и от МВР, след като Мария Илиева подала жалба в полицията.

„Мария е в истински шок от случилото се! Едва се държеше на краката, след като разбра, че колата ѝ я няма. Не може да си намери място. Адски е притеснена.“, споделил близък до изпълнителката.

До момента няма сведения певицата да е потърсена от крадците на колата ѝ, евентуално за да ѝ поискат откуп.

В случая версията за застрахователна измама се отхвърля напълно. Автомобилът на певицата е закупен чисто нов преди четири години, а близки до Мария Илиева споделят, че тя е много внимателен шофьор и винаги е взимала допълнителни мерки, за да запази колата си в добро състояние.

Предполага се, че звездата е набелязана от бандитите още преди месец и внимателно е следена, докато не се създаде идеален момент за кражбата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари