IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лупита Нионго спечели сърцето на Ана Уинтур

21 септември 2015 08 07

Чернокожата актриса е за втори път лице на корицата на американския Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Лупита Нионго прилича на златна богиня на втората си корица за Vogue, САЩ. Малко са звездите, (актриси, супермодели и популярни личности) получили шанса да се появят на корицата на модната библия два пъти и то в рамките на две години (първата ѝ корица беше за броя юни/2014).

Очевидно Лупита е спечелила сърцето на главната редакторка на изданието – Ана Уинтур. Кадрите с Нионго са дело на модните фотографи Мерт Алас и Маркъс Пиджо. Обаятелната шоколадова красавица носи рокля на Valentino за основния кадър, избрана от модния редактор Тон Гудман.

32-годишната носителка на „Оскар“ за поддържаща женска роля в лентата „12 години в робство“ позира на вътрешните снимки в дома на Елза Скиапарели (съвременничка на Коко Шанел) и в Музея на Пикасо в Париж.

Отгледаната в Кения Лупита е безспорна модна икона и лице на марката Lancome, но тя споделя, че 20 години се е борила с дискриминацията заради цвета на кожата си.

Тя споделя: „Разбрах, че цветът на кожата ми кара някои хора да ме възприемат по различен начин. Аз съм израснала в Африка, а там хората не се интересуват от твоята расова идентичност. Ние растем с културна и етническа идентичност, но не и с расова. Никога не съм използвала думата „чернокож“ като дете. За мен тази дума дори не е обидна.“

Всъщност Нионго, която в момента живее в Бруклин, е завършила Училището по Драма към Университета Йейл. Скоро ще можем да се насладим на таланта на Лупита в лентата „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда“.

Вижте красивите снимки на уникалната Лупита за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари