IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благо Джизъса се ожени за Есмер

20 септември 2015 06 20

Сватбата се е състояла в луксозен хотел в Москва

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Благой Георгиев и руската му булка Есмер Омерова вдигнаха пищна сватба в руската столица Москва. Церемонията се състоя на 18-ти септември в луксозен хотел.

На събитието са присъствали и двете деца на българина – Йоана и Давид, които са били шафери на булката. Те са от връзката му с бившата му партньорка Христина, с която се разделяха, събираха, докато накрая окончателно сложиха край на отношенията си.

На снимките, които споделиха младоженците в социалните мрежи, се вижда, че тържеството е протекло в изискана обстановка. На видео, публикувано в профила на Благой Георгиев в Instagram се вижда, че за първия танц на двойката е пял популярният руски певец Йосиф Кобзон.

Поздравите под снимките заваляха веднага, като всички отбелязаха, че двойката изглежда много красиво.

„Ето, че има и съвременни приказки, в които красавица и принц, обичащи се безгранично, не чакат 100 години да се опознаят, а напук на всичко и всички си казват „Да“, преливащи от щастие! Благо, възхищавам ти се за това, че показа на много „мъже“, как се обича една жена! Колкото, толкова.... бъдете все така прекрасни, един до друг, един зад друг, един в друг!!!“, коментира възторжено Николета Лозанова.

Вижте снимки от сватбата в галерията на Tialoto.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари