IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годеникът на Лейди Гага я отрупа с целувки

5 октомври 2015 07 05

Тейлър Кини показа, че обожава бъдещата си съпруга

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Лейди Гага и годеникът ѝ Тейлър Кини не можеха да спрат да се целуват на последната си обща изява на червения килим. Двамата се появиха заедно на премиерата на новия сезон на хорър сериала „Зловеща семейна история“, в който попзвездата участва.

29-годишната носителка на „Грами“ направи своя телевизионен дебют в петия сезон на хитовия сериал. Тя се появи на събитието в зашеметяваща червена рокля на Брендън Максуел.

34-годишният Тейлър придружи своята любима, облечен в елегантен черен костюм. Кини, който е звезда на сериала „Пожарникарите от Чикаго“ показа, че обожава своята бъдеща съпруга, а и тя го гледаше щастливо влюбена.

Тейлър и Гага се сгодиха по-рано тази година навръх Свети Валентин в Ню Йорк. „Той ми даде сърцето си на Свети Валентин, а аз казах „ДА“, написа певицата в Instagram след предложението за брак, споделяйки снимка с масивния си годежен пръстен със сърцевидна форма.

Колкото до „Зловеща семейна история“, в шоуто Гага влиза в ролята на собственичка на хотел, чието име е Графинята и която обича да пие кръв за забавление.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари