IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако Джеймс Бонд беше жена

2 ноември 2015 12 15

Трябваше да е някоя от следните пет дами

Розамунд Пайк; Снимка: Getty Images

Розамунд Пайк; Снимка: Getty Images

Ако Джеймс Бонд беше жена, то трябваше да го изиграе някоя от следните пет дами – Емили Блънт, Джема Артъртън, Кейт Бекинсейл, Розамунд Пайк или Емилия Кларк.

Наскоро Даниел Крейк категорично заяви, че след „Спекър“ няма намерение да влиза повече в образа на Агент 007. Веднага се заговори кой ли трябва да наследи ролята. Появиха се идеи Бонд да е чернокож и да го изиграе актьорът Идрис Елба.

Имена като Том Харди и Том Хидълстън също бяха спрягани за ролята на култовия шпионин. Но в ерата на феминизма много хора смятат, че в бъдеще би трябвало Джеймс Бонд да бъде от женски пол.

Освен това, името Джеймс вече се счита за унисекс (Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс кръстиха така дъщеря си).

Все пак, ако Бонд е жена, тя трябва да е от Обединеното кралство. Ето и най-добрите предложения:

Розамунд Пайк (на основната снимка)

Розамунд знаеше как да изчезне в „Gone Girl“, където направи една роля на истинска съпруга-злодей. Така че ако тя поеме ролята на Бонд със сигурност ще се справи с това да играе мошеник, шпионин и ледена дама, която не се спира пред нищо. Освен това Пайк е забележително талантлива.

Емили Блънт

Снимка: The Edit

Тази британска актриса направи много добра роля в „Сикарио“, където всъщност е агент на ФБР със сериозен талант за огнестрелни оръжия.

Джема Артъртън


Снимка: Getty Images

29-годишната Джена вече е била момиче на Бонд в лентата „Спектър на утехата“, но това не означава, че ролята на Агент 007 не е за нея. Ако я помните в хита от 2013 година – „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“, тя ни показа, че е умела в битките и се справя блестящо в напрегнатите гонки – нещо, на което се крепят филмите за Бонд.

Кейт Бекинсейл


Снимка: Getty Images

Кейт също е много добра в боравенето с оръжия – хладни и огнестрелни. Със сигурност сте я гледали в „Подземен свят“ или във „Ван Хелсинг“. Освен това тя е много мистериозна и може да бъде женска версия на Бонд – мъжемелачка, която да оставя следи в сърцето на всеки герой по пътя си.

Емилия Кларк


Снимка: Marie Claire

Емилия също е участвала в екшън – „Терминатор: Генезис“. Освен това тя знае как да се захване с емоционално сложна, но и много секси роля, ако съдим по образа ѝ в „Игра на тронове“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари