IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екссъпрузите на Хали Бери се обединиха срещу нея

4 ноември 2015 12 01

Поне двама от тях, а тя е в развод с третия

Снимка; gettyimages.com

Снимка; gettyimages.com

Двамата бивши съпрузи на Хали Бери – Дейвид Джъстис и Ерик Бенет нападнаха звездата в Twitter, като намекнаха, че актрисата не е такава, на каквато се прави.

Според бившия бейзболист Джъстис 49-годишната звезда, която наскоро обяви, че се развежда и с третия си съпруг – Оливие Мартинес, Бери и нейният холивудски екип от съветници са се опитали да го унищожат в края на техния 5-годишен брак през 1997 г.

Музикантът Бенет пък допълни тезата на Дейвид, отново в социалната мрежа, че за Хали всеки мъж е рицар в блестящи доспехи в началото на връзката, а в края е най-лошият мъж, който се е раждал на планетата.

Джъстис добави: „Само мъж, който е имал връзка с Хали знае каква е тя реално.“

Хали беше омъжена за Бенет от 2001 година до 2005 г., след което имаше връзка с канадския модел Габриел Обри, от когото е дъщеря ѝ Нала, но с когото също се раздели с много лоши чувства и все още двамата се съдят за издръжки и родителски права.

Очаква се и разводът ѝ с френския актьор Мартинес също да бъде бурен, тъй като двамата са родители на 2-годишния Масео, а Оливие вече предяви претенции детето да живее през половината от годината във Франция с него.

Хали в момента е в развод с френския актьор Оливие; Снимка: Getty Images

Преди години Бери заяви, че Дейвид я е малтретирал по време на брака им и в следствие на това, тя е загубила слуха на едното си ухо. Сега той иска да опровергае тези слухове с думите: „Имам 3 деца и жена от 15 години и за мен е важно децата ми да знаят, че баща им никога не е направил това, което пишеше в медиите. Хали така и не пожела сама да опровергае тези слухове, въпреки че знае, че не са истина.“

Бери и Джъстис; Снимка: Jeff Kravitz/FilmMagic

Хали тук е с втория си съпруг Ерик, с когото също се разделиха в доста обтегнати отношения; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари