IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зара от „Биг Брадър“ ще се омъжва за австралиец

4 ноември 2015 10 30

Сексапилната брюнетка се похвали с годежа си

Снимка; Facebook

Снимка; Facebook

Зара от „Биг Брадър“ се е сгодила за гаджето си Ерик Уотсън като самата тя се похвали с щастливата вест на страницата си във Facebook.

Чаровната брюнетка остана едно от най-популярните лица от първия сезон на риалитито през 2004 година, заедно с победителя във формата Здравко от Приморско, както и със съквартирантите Зейнеб, Нед (Найден), Стойка „пипирудата“ и Тишо (съпругът на Венета Райкова).

Варненката е приела предложението за брак на австралийския триатлонец и бизнесмен, с когото от известно време живее в Дубай.

Явно двамата са решили да задълбочат връзката си като я преместят на едно по-високо ниво. Според информациите ексбрадърката е получила предложението за брак точно на рождения си ден на 17-и октомври, когато завъртя юбилей от 30 години.

Зара нашумя преди време и с това, че имаше любовни отношения с Христо Сираков, известен като Ицо 100-те манекенки, но двамата се разделиха през 2009 г.

Зара и годеникът ѝ Ерик; Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Деси ( преди 8 години )
Деси ( преди 8 години )