IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър потвърди краха на отношенията с майка си

6 ноември 2015 08 07

Джъстин се смята за виновен за „несъществуващата“ си връзка с Пати Малет

Снимка; gettyimages.com

Снимка; gettyimages.com

Джъстин Бийбър разкри, че неговите отношения с майка му Пати Малет напоследък са по-скоро „несъществуващи“.

В интервю за новия брой на списание Billboard, канадската попзвезда сподели, че към днешна дата почти не общува с майка си, с която навремето бяха изключително близки.

В началото на кариерата на Джъстин преди 6-7 години Пати беше основната опора на талантливия си син по пътя му към успеха.

С течение на времето обаче и най-вече покрай факта, че Бийбър се превърна в попсензация, той и майка му са се отчуждили, като през последните две години двамата едва се чували.

Според 21-годишният певец причината за този крах на връзката майка-син се крие в него самия. Той казва: „Аз се отдалечих, защото ме беше срам. Знаех, че с поведението си съм разочаровал майка си, а никога не съм целял това. Напоследък започнахме да възстановяваме доверието помежду си, но тя живее в Хавай и рядко се виждаме. Тя обаче е невероятна жена и аз я обичам.“

Пати ражда Джъстин, когато е едва на 17 години и го отглежда сама. Тя самата е неуспяла певица, но прехвърля амбициите си върху сина си и успява да му проправи път към голямата сцена, като го записва на конкурс за таланти, а там го харесва музикалният агент Скутър Браун, който го превръща в суперзвезда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари