IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс показа нова прическа и част от гърдата си

6 ноември 2015 13 26

На премиерата на „Игрите на глада“ в Лондон

Снимка; gettyimages.com

Снимка; gettyimages.com

Дженифър Лорънс се появи с доста смела рокля на премиерата на новата част на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка: Част 2“ в Лондон, която се състоя вчера.

Дръзката звезда дори не носеше сутиен за радост на фотографите.

Освен това 25-годишната актриса и носителка на „Оскар“, която в кино поредицата влиза в ролята на безстрашната Катнис Евърдън, демонстрира и новата си, силно изрусена коса.

Определено Дженифър се опита да се превърне в център на вниманието на въпросното събитие, но донякъде нейният колега от филма – Сам Клафлин (познат от „Карибски пирати: В непознати води“ и „Снежанка и ловецът“) ѝ отне звездния миг.

Британският актьор обяви, че очаква първото си дете от своята очарователна съпруга Лора Хадок, за която е женен от 2013-та година.

Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Айде бе! ( преди 8 години )
Що за хора коментират тук? Първият коментатор се пита имат ли мляко гърдите на жена, която не е родилка и кърмачка - този коментатор не знае ли, че женските гърди (млечните жлези) произвеждат мляко само след раждане и при кърмене на бебе, в останалото време всички женски гърди нямат мляко. Вторият коментатор пък кажи-речи под всяка статия пише едно и също ("не познавам жената на снимката"). не му ли омръзна да се повтаря и смята ли че трябва да познава всяка светска знаменитост?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Чучава ( преди 8 години )