IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс разкри тайната на щастливия си брак

10 ноември 2015 13 48

Това били целувките между нея и съпруга ѝ Даниел

Снимка; gettyimages.com

Снимка; gettyimages.com

Джулия Робъртс разкри тайната на щастливия си, 13-годишен брак с оператора Даниел Модър.

48-годишната холивудска звезда заяви в интервю за телевизия Extra, че семейният ѝ живот с 46-годишния Дани се крепи на интимните моменти помежду им.

Наскоро двамата направиха общ филмов проект – „Secret In Their Eyes“, на който Модър е кинематограф. Легендарната филмова звезда сподели в предаването, че не смята, че е част от типична холивудска двойка.

Джулия е омъжена за Дани от 4 юни 2002 г. Една година преди брака си, актрисата имаше тригодишна връзка с актьора Бенджамин Брат.

И тя, и Даниел са били женени преди – тя за кънтри певеца Лайл Ловет (1993-1995 г.), а той за Вера Стаймберг (1997-2002 г.).

Носителката на „Оскар“ роди три деца на мъжа си. Близнаците Финиъс и Хейзъл са на 11 години, а малкият им син Хенри е на 8 години.

Във въпросния нов филм Робъртс играе следователка, която трябва да разреши случай със смъртта на собствената си дъщеря. В трилъра участва и Никол Кидман, а световната му премиера е в края на ноември.

Явно актрисата говори за тези целувки; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

elisk ( преди 8 години )
Информацията ви не е достоверна! Наскоро се пишеше, че са разделени и се развеждат, сега тайната на щастливия брак!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар