IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зловеща версия: Чарли Шийн болен от СПИН?

12 ноември 2015 09 35

Заподозряха, че актьорът е холивудската звезда с болестта

Чарли Шийн засега не коментира публикациите. Снимка: Reuters

Чарли Шийн засега не коментира публикациите. Снимка: Reuters

Холивуд е в шок след вчерашните разкрития, че известен холивудски актьор е ХИВ позитивен и крие болестта си.

Според изнесената от в. „Сън“ информация, става въпрос за мъж на средна възраст, който има доста успехи в кревата с известни дами от Меката на киното. Той знаел за болестта си от две години, но умишлено криел.

Германският сайт „VIP“ пък споделя своята зловеща версия, че неназованата звезда е Чарли Шийн. „Той се измъчва от мисълта, че вече всички са забравили за актьорските му умения. Той имаше сълзи в очите си, когато го каза на приятелите си. Но също така знае, че ако информацията стане публична, тя би унищожила и него, и феновете му“, коментира източникът на изданието.

Звездата от сериала „Двама мъже и половина“ напълно се вписва в анонимния образ, който бе изграден от таблоидите на Острова – мъж, на средна възраст, известен в Холивуд със страстта си към татуировките, злоупотреба с наркотици и бохемски живот. Също така в последните години е имал няколко връзки с порнозвезди. Самият Чарли Шийн досега не е коментирал слуховете.

Междувременно жълти издания отвъд Океана спекулират с информацията, че бивша порноактриса не само се е заразила със СПИН от Чарли Шийн, ами и дори го е осъдила за милиони.

Всичко за началото на скандала вижте тук

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари