IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Апокалипсисът Чарли: От роли до дрога и порно звезди

18 ноември 2015 06 30

Възходът и падението на холивудската звезда

Снимка: Gettyimages

Снимка: Gettyimages

Бурният, бохемски, разгулен и саморазрушителен живот на Чарли Шийн, логично си имаше цена и тя се оказа тежката диагноза ХИВ позитивен.

Холивудският актьор има три брака и пет деца зад гърба си, но скандалният му имидж е далеч от този на примерен баща и гражданин.

Въпреки че е ХИВ-позитивен, не можем да не признаем на Шийн, че има доста успешна кариера.

Някъде между наркотиците, алкохола, хазарта, проститутките, порнозвездите и арестите, които съпътстваха целия му живот, той успя да направи няколко запомнящи се роли, като тази в сериала „Двама мъже и половина“.

В общи линии възходите на Чарли са свързани най-вече с професията му, а паденията в личния му живот са почти неизброими.

Неслучайно биографията на звездата се казва „Апокалипсисът Чарли“, като към всичките му зависимости и безкрайни купони, можем да прибавим невъздържан, арогантен темперамент, вследствие на разклатена психика.

Ето и малко повече за живота на Шийн през годините.

80-те: Шийн стартира пътя си към славата с роли в няколко блокбастъра като „Взвод“, „Червена зора“ и „Уолстрийт“.

90-те: Когато е на върха на славата си с филми като „Смотаняци“, той започва връзка с Кели Престън, но тя не трае дълго, тъй като Шийн вече има проблеми с наркотиците и алкохола.

1995 г.: Шийн е разследван за укриване на данъци. След това той е разпитван по делото срещу холивудската мадам Хайди Флайс. Той признава, че е похарчил 53 хиляди долара за „сексуални услуги“ от проститутките в продължение на 15-месечен период между 1991 и 1993 г.

1997-1998 г.: В този период личният живот на Шийн взима рязък завой към още по-лошо, след като той е арестуван за побой над приятелката си Бретан Ашланд. На следващата година той е арестуван за предозиране с наркотици, което нарушава пробацията му и той е принуден да влезе в клиника за лечение на зависимостите си.

2000 г.: Шийн се жени за актрисата Денис Ричардс, с която се запознава на снимачната площадка на „Spin City“.

2002 г.: Шийн печели „Златен глобус“ за най-добър комедиен актьор за работата си в „Spin City“.

2003 г.: Шийн подписва договор за „Двама мъже и половина“ на телевизия CBS. Сериалът става мегахит и прави Чарли най-високоплатения актьор в телевизията, който взима по 2 милиона долара на епизод.

2004 г.: Ричардс и Шийн се сдобиват с първата си дъщеря Сам.

2005 г.: Докато е бременна с второто им дете Ричардс подава молба за развод с Шийн, защото той прекалявал с хазарта, а нравът му станал твърде променлив и избухлив.

2007 г.: Шийн се запознава с Брук Мюлер и ѝ предлага брак докато са на почивка в Коста Рика.

2009 г.: Шийн е арестуван в Аспен след като Мюлер вика полиция, твърдейки че съпругът й я е заплашил с убийство.

2010 г.: Шийн е открит силно опиянен в хотелска стая в Плаза, Ню Йорк. Дни по-късно той и Мюлер подават молба за развод.

2011 г.: Шийн е приет в болница, уж заради коремни болки. Два месеца по-късно той заявява, че има сериозно неразбирателство с продуцента на „Двама мъже и половина“ Чък Лори и в крайна сметка е уволнен от сериала. Аштън Кътчър го замества, а Чарли продължава кариерата си със сериала „Укротяване на гнева“, на който е и продуцент.

2014 г.: Шийн открива любовта отново в лицето на бившата порно звезда Брет Роси и ѝ предлага брак, но сватбата им се проваля.

2015 г.: В началото на годината Шийн започва злостна интернет война с бившата съпруга на Денис в Twitter, наричайки я „измито прасе“. Той заявява, че тя е „най-лошата майка на света“, че е „зла и терористична“.

2015/лято: Чарли е хоспитализиран заради „тежко“ хранително отравяне. Актьорът видимо е много отслабнал през последните две години. Източници потвърждават в медиите, че именно тогава звездата разбира, че е ХИВ позитивен.

Вижте някои от най-важните хора в живота на падналата звезда в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

хасанчо пак ( преди 8 години )
хасан терориста ( преди 8 години )
"Въпреки че е ХИВ-позитивен, не можем да не признаем на Шийн, че има доста успешна кариера".Какъв е смисъла на това изречение осъзнавате ли бе смотани писандурници!!!!!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар