IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн пред фалит, разпродава имения в Ел Ей

19 ноември 2015 10 00

Звездата закъса не само със здравето, но и с парите

Снимка; variety.com

Снимка; variety.com

В ексклузивното интервю от вторник, в което Чарли Шийн призна пред Мат Лауер, че е HIV-позитивен, той разкри още някои любопитни факти. Като например, че е дал около 10 милиона щатски долара подкупи на различни изнудвачи, за да запази в тайна медицинския си статус.

Чарли изведнъж взе да мисли трезво и изплака: „Изнудвачите забравят, че крадат парите на децата ми.“

Вследствие на това Шийн доста е закъсал финансово и е решил да продаде две от трите си имения в Бевърли Хилс.

Бившата звезда на сериала „Двама мъже и половина“ смята да продаде двете си къщи в комплекса на Лос Анджелис „Mulholland Estates“, където живеят Парис Хилтън и Кристина Агилера.

Чарли сподели искрено, че финансовото му състояние в момента не е никак цветущо, а че има да мисли как да осигури бъдещето на 5-те си деца и на внучката си.

Именно затова 50-годишната звезда съобщи, че продава две от вилите си в Ел Ей, които е купил през 2011-та и 2012-та за сумите от 4,8 милиона и 7 милиона щатски долара.

Шийн планира да си запази третия дом в Бевърли Хилс, който придоби за 7,2 милиона щатски долара през 2006 г.

Холивудският бохем и плейбой ще трябва да лиши двете си бивши съпруги – Денис Ричардс и Брук Мюлер от въпросните две къщи, които те обитаваха досега с децата му.

От Денис той има две дъщери – Сам и Лола, а от Брук има синове-близнаци – Макс и Боб.

Все пак Шийн се опита да бъде оптимист и заяви: „Преживях много неща. Бях беден, после бях богат, сега пак съм беден, но ще оцелея! Просто отварям нова глава в живота си.

Вижте къщите, които засега са собственост на закъсалия Чарли, в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари