IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордан Дън се обиди на Victoria's Secret

23 ноември 2015 11 00

Затова пък рекламира обувки по секси бельо

Снимка; Buscemi

Снимка; Buscemi

Джордан Дън блести в новата си реклама за луксозния бранд за обувки „Бушеми“. Британският супермодел позира по дантелено, секси бельо във въпросната кампания, малко след като от Victoria's Secret „забравиха“ да я поканят за модното си шоу тази година.

25-годишната красавица оставя малко на въображението в новата си фотосесия, в която хората забравят да гледат към обувките ѝ, разсеяни от оскъдното ѝ облекло.

Изваяната Джордан беше един от най-ухажваните ангели на Victoria's Secret в периода от 2012 до 2014-та и беше доста странен фактът, че тази година не я поканиха за модното шоу на бранда за луксозно бельо.

Малко преди ревюто на марката в началото на ноември Дън коментира този факт в профила си в социалната мрежа с думите: „Чувствам се много добре, че тази година няма да участвам в шоуто и да се правя на глупачка, пък и Риана също отказа да пее на ревюто!“

Вижте кампанията със супермодела в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари