IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик в краката на Джиджи Хадид

24 ноември 2015 08 25

Във вените и на двамата тече арабска кръв

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Джиджи Хадид очевидно няма да остане сама за дълго. След като скъса наскоро с певеца Джо Джонас, преди дни красавицата беше забелязана в интимната компания на Зейн Малик.

Според списание Us Weekly, експевецът от бой бандата One Direction и най-новият ангел на Victoria's Secret са започнали да се виждат наскоро.

„Това между тях е нещо много ново. Засега те просто излизат по срещи, за да видят дали си допадат“, твърди източник пред изданието.

Друг вътрешен човек, близък до Зейн, добавя. „Той определено е много доволен, че е предизвикал интереса на Джиджи.“

От новите папарашки снимки се вижда, че 20-годишният модел и 22-годишният певец се наслаждават на компанията си, като кадрите са направени в Западен Холивуд в неделя, 22 ноември.

Преди 4-месечната си връзка с Джо, Джиджи изживя 2-годишна любов с австралийската попзвезда Коди Симпсън.

Явно Хадид си пада само по млади и горещи поппевци. Зейн пък до пролетта беше сгоден за певицата Пери Едуардс, позната от британската група Little Mix.

Интересното в случая е, че Джиджи и Зейн споделят нещо общо помежду си – корените и на двамата са от арабския свят. Нейният баща – Мохамед Хадид е американец от Палестина, а бащата на Малик е британски емигрант от Пакистан.

Снимка: usmagazine.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари