IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време за прошка в клана Кардашян

27 ноември 2015 08 25

Фамилията обърна гръб на проблемите и се събра за празник

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Явно и за най-влиятелния риалити клан в света дойде време за прошка! Доскоро изолираните от семейството – Катлийн Дженър и Скот Дисик, се присъединиха към другите членове на фамилия Кардашян за празничната вечеря в Деня на благодарността.

За американците този празник символизира момента, в който хората трябва да оставят различията си настрана и да се сдобрят.

Кланът Дженър-Кардашян явно са взели присърце този факт, защото Кортни е поканила отчуждения си партньор Скот Дисик на вечерята. Двамата се разделиха тази пролет, въпреки че имат три деца. Наскоро Скот премина лечение в клиника за зависимости и очевидно брюнетката е на път да му даде втори шанс.

В същото време бившият съпруг на Крис Дженър – транссексуалният Брус, който от тази година се носи в женски дрехи и се нарича Катлийн, също присъства на празника.

„Благодарни сме за нашето смесено семейство“, е написала Кайли Дженър под една от снимките, споделени в Instagram в четвъртък.

На общия празничен кадър присъстват: Скот Дисик и Кортни Кардашян с трите им деца – Мейсън, Пенелопе и Рейн; сестрите Кендъл и Кайли Дженър с гаджето на Кайли – Тайга; Клое Кардашян; бременната Ким Кардашян с Кание Уест и дъщеря им Норт; Крис Дженър с гаджето си Кори и ексмъжа си – Катлийн Дженър.

От снимките става ясно, че семейството се е събрало в къщата на Клое (най-малката от трите сестри Кардашян).

От своя страна тя се е постарала наистина да създаде впечатляваща празнична атмосфера в дома си с елегантна украса, свещи и богата трапеза.

31-годишната Клое е споделила още в социалната мрежа, че за нея готвенето за близките ѝ е вид терапия. За нея специално годината не беше много лека, особено след като отчужденият ѝ съпруг – баскетболната звезда Ламар Одъм изпадна в кома, след сериозен запой в публичен дом в Невада, миналия месец.

Той все още се възстановява в болница, а според слуховете, Клое е готова да се събере с него, ако той се пребори със зависимостта си към наркотиците.

Вижте снимки от празничния дом на Крис Дженър в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари