IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс – преди да стане поп феномен

3 декември 2015 13 30

Звездата навърши 34 години, а на тези снимки е на 13

Снимка:  David Baren / Coleman-Rayner

Снимка: David Baren / Coleman-Rayner

Поп звездата Бритни Спиърс вчера (на 2 декември) навърши 34 години, но днес се появиха нейни снимки от времето преди тя да се превърне в поп феномен.

На черно-белите кадри от 1995 година Бритни е просто едно сладко, закачливо момиче от Луизиана с огромни надежди и мечти за бъдещето. Снимките показват, че 13-годишната Спиърс още тогава е гледала към световната поп сцена.

Сесията е дело на модния фотограф Дейвид Барън, а тийнейджърката позира в различни сладки ансамбли – включително жилетка, ученическа пола и скъсани джинси, а на част от снимките показва танцови движения.

Фотографът си спомня за певицата: „Тя беше много сладко и невинно момиче. Можеше да пее и танцува още на 13 години и още тогава си имаше собствен стил и знаеше какво харесва и какво – не.“

Очарователните снимки на блондинката са от периода, след като тя участваше в шоуто „Mickey Mouse Club“ заедно с Кристина Агилера, Джъстин Тиймбърлейк, Кери Ръсел и Райън Гослинг, но 4 години преди да създаде световния си хит „Baby One More Time“, с който се превърна в звезда.

Снимките на Бритни можете да видите в галерията ни!

Певицата сподели кадър от рождения си ден вчера; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Аз ( преди 8 години )
Бритни не е участвала в Мики Маус клуб с Джъстин Бийбър. Те са от различни поколения. Мислите ли като си пишете статиите?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1 ( преди 8 години )