IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена заплаши Найл, че ще го зареже

12 декември 2015 14 18

Ако и той като Бийбър я приеме за даденост

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Селена Гомес се закани на новото си гадже Найл Хоран, че ще го зареже, ако и той я приеме за даденост, подобно на бившия ѝ приятел Джъстин Бийбър.

Попзвездата започна да излиза с певеца от „One Direction“ едва преди няколко дни, но явно този път брюнетката не иска да страда от разбито сърце и измамени надежди.

Селена е предупредила Найл, че или ще се държи с нея както подобава, или ще му каже сбогом.

Гомес преживя трудна връзка и раздяла с Бийбър в миналото и явно сега е вдигнала стандартите си, когато става въпрос за това какво да очаква от своя любим.

Сайтът HollywoodLife.com писа наскоро, че Найл се е заканил пред приятели да направи Селена „най-щастливото момиче на света“.

Хоран от години бил тайно влюбен в певицата и бил категоричен, че няма да позволи нещо да саботира отношенията му с нея.

Източник, близък до ирландския певец от британската бой банда, споделя пред изданието: „Найл гледа на Селена като на единствената жена в света. Той я уважава и обожава. Готов е да ѝ се посвети изцяло.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

i love one direction ( преди 8 години )
Колко е нахална!Тя все още обичаБийбър, а се заканва на друг. Преди месец с Бийбър записа песен и си пяха любовно в ресторант, а сега ще мъчи хубавия Найл. И на тази не може да й се угоди! Бягай Найл, бягай надалече,,,. Все пак тя е била. на лечение. ..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар