IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милена Славова имала шестима мъже с главно М

5 януари 2016 14 10

Рок певицата: Изживявах неведнъж разочарованията си

Милена Славова с дъщеря си. Снимка: Булфото

Милена Славова с дъщеря си. Снимка: Булфото

Имах шест мъже в живота ми с главно М, разказва пънк звездата Милена Славова пред bTV. Певицата показа снимка на един от тях, с когото продължават да са много добри приятели.

Сега ѝ оправя колата, защото с това се занимава. Милена разказа за живота си в Лондон. Отива с надежда, но се оказва, че никой не я е чакал с отворени обятия.

Там среща българския актьор Георги Стайков, който има снимки по агенции, но се налага да работи и като сервитьор. Милена си казва: „Тук нещата не са никакъв рокендрол“. Всички актьори, певци и музиканти работят нещо друго през деня и се надяват вечер да имат участие.

Това е първият бич, който получава. Има и хубави моменти. Запознава се в метъл магазин с Джон – чистокръвен индианец. Кани го на партита с българи, където той пее индиански песни.

„Изживявах неведнъж разочарованията си“, споделя тя. Сред едни от най-големите е времето по изборите, когато след всеки обществен вот очаква да се случи промяната в България.

„Като нищо не се случи, благодарих на Господ, че имам два паспорта и си пазя втория като резервен“, разказва певицата.

Изпълнителката на „Омръзна ми“ и „Ха-ха“ сподели, че изпитва носталгия и по времето преди 89-а година, заради хората, които са се събирали тогава на „Кравай“.

Не пропусна да спомене как са ги гонили органите на реда. Имало един милиционер, който я карал да сресва косата си, защото не можело така рошава да се разхожда из НДК. По-късно този човек ѝ поискал автограф на неин концерт.

Заминавайки във Великобритания, Милена живее първите три години там без да се прибира в родината. Среща и Робърт – първият ѝ съпруг. Носталгията я обзема, но Робърт отказал да живее в България. Развежда се, но се опитва да живее между Лондон и София.

Откакто има дете – 7 години, живее много повече тук, отколкото във Великобритания. Милена разказа, че след като се разболява от хашимото, теглото ѝ се променя. Все пак тя вярва, че е много по-важно какъв е човекът отвътре. А тя е убедена, че лудото момиче продължава да живее в нея.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари