IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс би продала тялото си за 1 млн. британски лири

13 януари 2016 09 00

Силиконовата бомба обаче щяла да иска повече за секс

Кати и Кийран, Снимка: Instagram

Кати и Кийран, Снимка: Instagram

Кати Прайс, известна повече като Джордан, е прочута с разкрепостеното си поведение, остър език и липсата на срам.

Бившият модел и настояща майка на пет деца изглежда не се е променила с годините и все още обича да провокира и да се хвали с тунингованото си тяло. 37-годишната риалити звезда не страда от липса на самочувствие и наскоро призна в шоуто „Loose Women“, че би продала тялото си за 1 млн. британски лири.

„Ще го кажа така. Не се шегувам! Ако някой ми предложи 1 млн. британски лири да ме напляска или да ме погъделичка, ще се съглася. Не казвам, че ще му позволя всичко. Другите екстри ще трябва да ги обсъдя със съпруга си Кийран. Но представете си колко лесно би било това? Това са лесни пари и може да намерите много жени, които биха ги изкарали по този начин. Но аз не съм проститутка!“, сподели едрогърдата хубавица.

Прайс, която изживя драматични моменти със съпруга си, когото хвана в изневяра с две свои приятелки, не пропусна да благодари лично на гост-водещия Джеръми Кайл, който е спасил брака ѝ.

„Използвах същия детектор на лъжата от неговото шоу и така открих, че ми изневерява. Ти наистина спаси брака ми!“, добави риалити звездата.

Прайс има 5 деца от различни бракове и е заставала пред олтара цели 3 пъти.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари