IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фасбендър и Викандер: Новата супер двойка на Холивуд

15 януари 2016 10 30

И двамата актьори са номинирани за „Оскар“

Снимка: NBC

Снимка: NBC

Ако ви е омръзнало от Брад и Анджи и от Джони и Амбър, спокойно – Холивуд вече си има нова супер гореща и влиятелна актьорска двойка.

Това са Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер, които освен, че са влюбени един в друг, всеки от тях поотделно получи номинация за тазгодишните „Оскар“-и.

38-годишният Майкъл и 27-годишната Алисия са заедно точно от една година, като се влюбиха на снимачната площадка на филма си „The Light Between Oceans“, който заснеха в Австралия миналата зима.

Иначе той е номиниран в категорията най-добър актьор за драмата „Стив Джобс“, а тя е номинирана за актриса в най-добра поддържаща роля за участието си в „Момичето от Дания

Според очевидци (а и според папараците) двамата не са спрели да се държат за ръце и да се гушкат на церемонията „Златен глобус“ преди няколко дни, въпреки че на червения килим минаха поотделно.

През октомври се появиха слуховете, че двамата са се разделили, заради натоварените си работни графици, но както се вижда, това не е истина.

Тепърва ни предстои да видим още от тази красива двойка, в която химията е осезаема.

Вижте снимки на влюбените в галерията ни!

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари