IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдещите младоженци Марая и Джеймс си търсят къща по мярка

26 януари 2016 10 00

В същото време те не са се развели с експоловинките си

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Бъдещите младоженци Марая Кери и Джеймс Пакър вече оглеждат луксозни къщи в квартали от затворен тип в покрайнините на Лос Анджелис.

Попзвездата и австралийският милиардер се сгодиха преди броени дни, но вече обмислят къде да създадат семейния си дом, където ще живеят заедно с нейните близнаци Монро и Марокан.

Имотът, на който взискателните влюбени са се спрели на този етап, се намира в уединения район „The Oaks“ в Калабасас, Калифорния. Къщата е с площ от 1800 кв. м и засега се отдава под наем за сумата от 250 хиляди долара на месец.

Въпросното имение разполага с голям киносалон, фитнес, спа център, 24-часова охрана и предлага невероятна гледка към града и към Тихия океан.

45-годишната суперзвезда и 47-годишният казино милиардер започнаха връзката си през май месец м. г. Преди 10 дни той ѝ предложи брак с 35-каратов диамантен пръстен, който е оценен на 8 милиона долара.

Проблемът е, че и двамата не са разведени официално с бившите си половинки. Певицата се раздели с радиоводещия Ник Канън през 2014-та, но двамата все още се водят съпрузи по документи.

Джеймс също е разделен с майката на трите си деца Ерика от 2013-та, но двамата нямат официален развод. В момента тя има връзка с певеца Сийл – екссъпруг на Хайди Клум.

Марая с Ник и децата им; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари