IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е тайната на младоликия Брад Пит?

27 януари 2016 15 00

Холивудският актьор сякаш е върнал часовника назад

Брад на премиерата на новия си филм "The Big Short"; Снимка; gettyimages.com

Брад на премиерата на новия си филм "The Big Short"; Снимка; gettyimages.com

„Вечната младост“ на Брад Пит май ще се окаже резултат от диети, кожни, антиейдж процедури и IV терапия.

Холивудският актьор впечатли всички с последните си две светски изяви на наградите „Златен глобус“ и на премиерата на новия си филм с Райън Гослинг – „The Big Short“.

Всъщност 52-годишният Брад приличаше на брат близнак на 35-годишния Райън, доказвайки че неговия часовник е започнал сериозно да изостава и дори да се върти на обратно.

Според най-новите слухове Пит е „освежил“ визията си доста през последните няколко месеца, но това не се дължи само на добрите му гени.

Източници, близки до клана Джоли-Пит твърдят, че Брад се е подложил на лифтинг, интензивни анти-ейдж терапии с ботокс и витамини, и е преминал на нова диета в желанието си да заприлича на своя култов герой Бенджамин Бътън.

Вътрешен човек казва пред списание Life & Style следното: „Той направи тази промяна с помощта на диетолог и личен готвач. Напоследък Брад яде основно сьомга, орехи и семена Чиа, които са с високо съдържание на омега-3 мастни киселини и се борят с бръчките. Освен това той консумира постно месо и яйца, които осигуряват аминокиселини, които пък помагат за регенерацията на клетките на кожата.“

Брад и съпругата му Анджелина Джоли през ноември 2015-та; Снимка: gettyimages.com

Според източника строгият режим на актьора включва хапването на кафяв ориз и цвекло, тъй като те са с високо съдържание на фитосерамиди, които много хора вземат като добавки за поддържане на кожата.

Освен това Брад редовно пиел колагенови шейкове и редовно посещавал своя дерматолог.
„Брад работи усилено, за да запази младостта си. Той вече си направи пилинг и няколко пъти си е слагал Botox“, твърди източникът.

Брад преди 15 години; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари