IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара и Джо Манганиело - съвършено влюбени!

1 февруари 2016 14 35

Двойката не откъсваше поглед един от друг в Лос Анджелис

Снимка: WireImage

Снимка: WireImage

Младоженците София Вергара и Джо Манганиело не  могат да отделят поглед един от друг. Появяват се в зашеметяващ външен вид и изглеждат много влюбени. На 30 януари, в събота двамата отново са уловени да се разхождат ръка под ръка по червения килим на наградите на Гилдията на филмовите актьори в Лос Анджелис.

Макар и заобиколени от цвета на Холивуд, двамата имаха очи само един за друг. 43-годишната красавица стоеше до 39-годишния Джо, който пък приличаше на котка, получила крем – сгушен до София, която привличаше погледите със спиращата дъха ярко розова рокля, пише Maily Dail.

Изборът на дреха все пак понесе и малка критика, заради факта, че прилича на сватбеното й облекло, също без презрамки и с дълбоко деколте.

Двойката се врече във вечна вярност на луксозна церемония в Палм Бийч, Флорида, на 21 ноември. На тържеството присъстваха Рийз Уидърспун и Ана Пакуин, с когото Манганиело участва в сериала „Истинска кръв”. По червения килим двойката показа и хубав тен, без съмнение получен в резултат на романтичния им меден месец в ексклузивния курорт Parrot Cay от COMO на частен остров в Търкс и Кайкос.

Роклята бе плътно прилепнала по тялото на Вергара, разкривайки невероятните извивки на колумбийската бомба, която явно не е спряла да усъвършенства тялото си във фитнеса. Звездата блестеше с диамантено колие на David Webb за $ 185,000. София позира смело с ръка на бедрото, като възхищаващия й се съпруг я наблюдаваше одобрително.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари