IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс в очакване на "Оскар"

5 февруари 2016 13 25

Актрисата се разходи в небрежно облекло из Лос Анджелис

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Тя вече спечели Оскар за „Наръчник на оптимиста”, а и сега има този шанс за ролята си в „Джой”. Дженифър Лорънс може да изглежда много елегантна на червения килим, но по време на разходката си предпочита спортното облекло. 

Фотографи успяха за уловят звездата на случайна нейна разходка из Лос Анджелис, когато 25-годишната актриса бе излязла без грим, гланц или сенки със спортна тениска и черен клин.

Тоалетът й завършваше със спортни обувки. Звездата от „Игрите на глада” бе вдигнала изрусената си коса на опашка, а в ръка носеше черна чанта.

Макар и доста млада, тя има зад гърба си доста добри роли, отличени с престижни призове. Освен „Оскар”, носител е на три „Златни глобуса”.

Превърна се в най-скъпоплатената актриса в Холивуд и яростно се изправи срещу несправедливо по-ниските хонорари на жените в киното от мъжете. Тя научи за това от имейл, хакнат от хакери, че получава доста по-малко от колегите си от мъжки пол.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

брей ( преди 8 години )
Едва ли Лоу ше спечели оскар тая година. По-вероятно е БЛарсон от "Стая" да го грабне.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар