IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клое Кардашян гола и със самочувствие: Като Мерилин съм!

8 февруари 2016 12 30

Определено не ѝ липсва самочувствие

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Клое Кардашян позира гола в гръб до басейна, сравнявайки се с легендата секссимвол Мерилин Монро. Никой не може да обвини жените от фамилията Кардашян, че им липсва самочувствие.

Те нито обичат да се подценяват, нито пък са особено свенливи. И 5-те сестри от знаменития американско-арменски риалити клан умират да свалят дрехите си за еротични фотосесии.

Последната подобна серия от горещи кадри ни показва 31-годишната Клое, потопена във водата от ханша надолу. А Клое е кръстила сесията „Моите най-добри Мерилин Монро моменти.“

Снимките са направени на почивката ѝ в Сейнт Бартс миналия август. Клое е прикрила гърдите си с ръка, но е дала шанс на хората добре да огледат пищните ѝ задни части.

Похотливата фотосесия е дело на Майк Розентал, а гримьорът на Клое – Джойс Бонели на част от снимките е покрил голото тяло на звездата с брокат в синьо, златно и розово.

„Скромната“ сестра на Ким Кардашян е написала многозначително под един от кадрите, споделен в Instagram: „Ако имаш с какво да парадираш – направи го!“, намеквайки, че има защо да се гордее с тялото си.

Истината е, че Клое има с какво да се гордее – от най-дебелата от сестрите Кардашян, в момента тя е една от най-добре изглеждащите. Тя около две години работи неуморно върху фигурата си със строги диети и фитнес режим.

Вижте снимките на Клое в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари