IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Колинс: Чувствам се повече европейка

15 февруари 2016 07 20

Актрисата показва най-нежната си страна в Harper's Bazaar

Снимка: Harpеr's Bazaar, Aвстралия

Снимка: Harpеr's Bazaar, Aвстралия

Лили Колинс се съюзява с модния фотограф Дейвид Рьомер за новия брой на списание Harper's Bazaar, Австралия (март/2016), чиято корица краси.

26-годишната холивудска актриса прилича на нежно видение в тоалетите на Chanel. Прекрасната дъщеря на култовия британски певец Фил Колинс носи дрехи с ретро модели с футуристични акценти, а камерата е акцентирала на нейното фино лице, големи кафяви очи и извити, гъсти вежди.

Лили вече се е доказала освен като талантлива актриса, и като добър и фотогеничен модел. Неотдавна тя стана модел на козметичния бранд Lancome.

Лили е позната от филмите „Реликвите на смъртните: Град от кости“ и „Огледалце, огледалце“.

В интервюто мис Колинс казва: „Любовта към модата е в кръвта ми. Майка ми Джил е бивш модел, а от години е собственик на бутик за дрехи в Ел Ей, който се казва Тавелман. Нейни клиенти са толкова много актьори. Аз ѝ помагах в магазина, когато бях малка и го правех с удоволствие.“

Лили е родена в Съри, Великобритания, но се премества в Лос Анджелис като дете, след раздялата на майка си и баща си.

Въпреки че е прекарала по-голямата част от живота си в САЩ, тя се чувства европейка. „Наистина се чувствам повече европейка, отколкото американка“, казва тя искрено.

Вижте снимките на звездата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари