IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елен Колева нарече медиите „убийци на души“

15 февруари 2016 11 35

За жалкия си рейтинг сте готови на всичко, пише тя

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

„Много добре знаят как е направено това интервю и как е изманипулиран един човек, който не си дава сметка за последствията на своите думи, защото е в състояние на замъглен разум!“.

Този гневен пост написа във Facebook актрисата Елен Колева. Реакцията ѝ е по повод интервюто, което бе излъчено по Нова тв с нея и Калин Терзийски, който в нетрезво състояние нарече Николай Хайтов и Йордан Радичков „слуги на режима“.

Последствията не закъсняха и наследниците на Хайтов казаха, че ако Терзийски не се извини,, го чака съд. „Аз и брат ми Здравец имаме намерение да подведем Калин Терзийски под съдебна отговорност, освен ако не се извини, каза синът на Николай Хайтов – скулпторът Александър Хайтов.

Елен Колева пък обяви пред „24 часа“, че интервюто е направено против волята ѝ, което бе отречено по-късно от журналиста. „Докато има предавания с жълт привкус или направо кафяв, нивото на българина ще е такова, каквото е в момента. Клюкарско, евтино и пропито от агресия. За жалкия си рейтинг сте готови на всичко, убийци на души!“ пише ядосано Елен.

Според актрисата интервюто е създадено без присъствието ѝ и са ѝ преписани много думи, които не е изричала. Постът продължава: „Не ние ви търсим, вие търсите нас! Следите ни и излъчвате какви превръзки и какъв вид тоалетна хартия си купуваме от магазина. След това жълтите вестници създават гнусни историйки от рода на клептоманки, нимфоманки и всякакви манки! Вие печелите на наш гръб!“

Елен Колева заявява, че журналистите са можели да проявят човешки толеранс и да не излъчат онази част, давайки си сметка докъде ще се стигне. „Да наритаме човека докрай! За да запълним поне още едно-две предавания! Отвратена съм !“ – пише тя.

Лора Крумова също заяви в предаването, че с екипа не са били сигурни, че трябва да бъдат излъчени точно тези думи, но накрая са ги оставили във видеото, за да покажат как мисли един съвременен писател за своите предшестващи го колеги.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари