IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голата амбиция Шарлот Маккини

17 февруари 2016 07 20

Блондинката се катапултира към славата благодарение на една похотлива реклама

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Горещата гола амбиция Шарлот Маккинли озарява корицата на новия брой на списание GQ, Мексико.

Сексапилната блондинка направи супер кариера само за една година, след като се появи в колоритна, похотлива реклама по време на Super Bowl 2015 в САЩ.

Освен това, 22-годишната красавица успя да завърти главата на сина на Клинт Истууд – Скот, с когото имаше връзка миналата година, а в момента тя излиза с 42-годишния актьор Стивън Дорф.

Шарлот съблича дрехите си, демонстрирайки перфектното си тяло, като оставя малко и на въображението, прикривайки гърдите си с голямо ветрило, шал и шапка федора.

Русата изгряваща звезда носи дългата си коса на едри букли, а на няколко от кадрите тя е сплетена в дълга плитка, в стил Рапунцел.

Маккини вече се появи и в риалити формата Dancing With The Stars, а според много хора тя е следващата Кейт Ъптън и рано или късно ще украси корицата на Sports Illustrated.

Подобно на Кейт, Шарлот също е родом от Флорида и вече се е пробвала като актриса във филмите „Missy in Joe Dirt 2: Beautiful Loser“ и „The Late Bloomer“.

Вижте снимките на Шарлот в галерията ни!

Това е рекламата, с която звездата на Шарлот изгря.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари