IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон няма нужда от бавачка

17 февруари 2016 16 40

Звездата ходи навсякъде сама с двете си деца

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Чарлийз Терон показа, че и звездите не се нуждаят от бавачки и че биха могли да се грижат сами за децата си, стига да искат.

Актрисата кацна на международното летище в Лос Анджелис с полет от Берлин, където беше на кинофестивала Берлинале, като носеше на ръце дъщеря си Огъст, покрита с одеяло, а водеше за ръка сина си Джаксън, без наличието на каквато и да е помощ.

40-годишната холивудска звезда е известна с това, че пътуваше навсякъде с осиновеното си през 2012-та момченце, а сега явно компания ще им прави и бебето-момиченце, което Чарлийз осинови през август 2015-та.

Красивата звезда, която е родом от Южна Африка, започна да оформя осиновяването на дъщеря си, когато все още беше сгодена за Шон Пен, но двамата се разделиха през май месец миналата година и тя взе бебето като самотна майка.

Носителката на „Оскар“ разчита единствено на майка си като помощник в отглеждането на двете деца и категорично отказва да си наеме детегледачка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари