IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли: Никога не съм си мислила, че ще стана майка

18 февруари 2016 14 10

Актрисата споделя, че не вярвала да срещне „подходящия“ мъж

Снимка: Aflo/Rex Features

Снимка: Aflo/Rex Features

Тя е майка на шест деца, но е имало време, когато никога не си се е представяла като такава. Холивудската актриса и режисьор Анджелина Джоли сподели в интервю пред Associated Press, че никога не е искала да става майка.

„Никога не съм искала да имам бебе. Никога не съм искала изобщо да съм бременна. Не съм си играла с деца и не се приемах като майка“, поясни звездата, която сега има многодетно семейство с колегата си Брад Пит.

Джоли разказала, че промяната в мисленето й и необходимостта да има потомство дошла през 2002 г., когато била на снимки в Камбоджа. Тогава актрисата решила да осинови първото си дете – момчето Мадокс.

През 2014 г. в интервю за списание Elle Джоли вече разказва за това, че никога не се е надявала да срещне „правилния мъж“ и да има пълноценно семейство, особено след като нейните родители Маршелин Бертран и Джон Войт са се развели, когато тя е била едва на три години.

40-годишната Анджелина Джоли и 51-годишният Брат Пит възпитават три осиновени деца – камбоджанецът Мадокс, виетнамецът Пакс и етиопката Захара. Те имат и три биологични деца – дъщеря им Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Двойката е заедно от 2005 г. Ожениха се през август 2014 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари