IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис и Кристен Бел се изгавриха с Кание

20 февруари 2016 16 20

Актрисите се „молят“ за него, запалиха свещ

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Много хора се чудят какво се случва с Кание Уест, след като през последната седмица той е хиперактивен в Туитър със своите налудничави тиради. Певецът може да бъде спокоен, че има „подкрепата“ не само на съпругата си Ким, а и на някои други популярни лица.

Актрисите Мила Кунис, Кристен Бел и Катрин Хан се пошегуваха с тъмнокожия изпълнител на снимачната площадка на Bad Moms, където си направиха селфи, на което с тъжни физиономии държат по една запалена свещ. Хаштагът на кадъра е „молим се за Кание“.

Уест определено привлече вниманието към себе си, като не само нагруби колежката си Тейлър Суифт в свой сингъл, пеейки че я е направил известна и би спал с нея. В мрежата той сподели още, че имал дълг в размер на 53 млн. долара?!

Таткото на Норт написа още: „Моят най-голям враг е моето его“, „В рапа създаваме братство“, „Мъдрият мъж трябва да бъде достатъчно смирен, за да признае грешката си и да промени мнението си на база нова информация...“, „Просто творя за забавление, няма нищо политическо...“ и т. н.

Миналия уикенд пък Кание получи „нервен срив“ преди участието си в Saturday Night Live. Според очевидци той се разкрещял малко преди да застане пред камерата с думите: „Аз съм с 50 % по-влиятелен от Стенли Кубрик, Пикасо, Свети Пол, ши*ания Пикасо и Ескобар. Не се е*авайте с мен!“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари