IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивша на Ди Каприо показа перфектното си тяло

24 февруари 2016 13 20

Моделът беше със звездата, докато той снимаше „Великият Гетсби“

Снимка: KHARBMMatrixGC/Images

Снимка: KHARBMMatrixGC/Images

Той е известен, че обожава да бъде с модели. Тя е красива и е част от модния бизнес на Австралия. Двамата се срещат по време на снимките на „Великият Гетсби“ от Баз Лурман.

Бивша половинка на Леонардо ди Каприо, красавицата Кендъл Лий Шулър подчерта естествената си красота като се разходи на плажа в Сидни.

Кендъл избра тъмносин бански в две части, без грим, само със слънцезащитен крем и вдигната коса на висок кок, моделката разходи безупречната си фигура по пясъка.

Докато е била с Ди Каприо, двамата са пазили връзката си в тайна и въпреки това по онова време през 2011 г, Courier Mail съобщи, че двойката е била забелязана заедно в нощен клуб в Сидни след среща в Лос Анджелис месец по-рано.

Според Sunday Telegraph, актьорът споделил за еротичните си отношения с тогавашния 20-годишен модел на близки от обкръжението си.

Източник разказва, че Лео ѝ казал, че тя може да го посети за колкото време и когато иска. Кендъл се възползвала няколко пъти от тази възможност, но също така момичето било достатъчно умно, за да знае, че това няма да продължи дълго, пише Daily Mail.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари