IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ромина Тасевска избрала името на третото си дете с астролог

24 февруари 2016 16 20

Вторият син на красавицата се казва Антонио

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

„Мис България 2010“ Ромина Тасевска сподели пред списание LOVE style, че е избрала датата на раждане и името на третото си дете с помощта на астроложка.

Малкият Антонио се роди на 15 февруари в Банкок, появи се на бял свят със секцио, тъй като по медицински причини хубавицата не може да ражда по естествен начин.

Съпругът ѝ – футболистът Дарко Тасевски присъствал на раждането, както и на предните две. „Радвам се, че всеки път събира смелост, защото в такива моменти имам нужда от подкрепа, а той се справя блестящо. Не е рязал пъпната връв, нито е гледал и снимал. Аз лично не го приемам за нормално и никога не бих искала да го прави, още по-малко той“, разказва Ромина пред изданието.

„Астроложката ни каза, че датата 15-и е подходяща. Тя също така ни сподели, че ще е хубаво, ако името започва с буквата „А“, затова решихме да е Антонио. И на двамата ни харесва, а и не сме спорили дали да започва с моята или неговата буква“, смее се Тасевска. Бебето е малко копие на Дарко и от трите деца най-много прилича на баща си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Да са живи и здрави цялото семейство!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар