IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Адамс: Напих се и се омъжих

27 февруари 2016 09 00

Звездата споделя, че бракът много я е променил

Снимка: Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Ейми Адамс разкрива защо се е омъжила за своя дългогодишен партньор Дарън Ле Гало миналата година. Актрисата позира в новия брой на списание Marie Claire, Великобритания.

Тя споделя, че се е омъжила през май миналата година за бащата на дъщеря си, с когото е от 14 години, само защото двамата се напили.

Ейми разкрива, че е мечтаела винаги за романтична церемония в пустинята или на красив остров, но вместо това двамата с Дарън сключили брак набързичко в Лас Вегас, след един среднощен запой.

„Да бъда честна, ние се напихме много една вечер и затова решихме изобщо да се оженим. В противен случай и досега нямаше да сме женени“, казва 41-годишната звезда.

Адамс разкрива, че първоначално двамата са искали да намерят свещеник, да отидат в пустинята и да се оженят по залез слънце, но в крайна сметка идеята им не се състояла. След подписването във Вегас те все пак направили тържество за приятели в дома си в Ел Ей.

Ейми разкрива в изданието, че бракът много е променил погледа ѝ към взаимоотношенията като цяло, карайки я да разбере, че това е избор и нова перспектива между двама души.

Тя казва: „Вече гледам на връзката ни по друг начин. Определено вече не плаша Дарън с празни заплахи за раздяла и т. н.“

Щастливата двойка има 5-годишна дъщеря Авиана, която се роди през май 2010. В момента Ейми е звезда във фантастиката „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“.

Вижте снимките на звездата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари