IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Някои чакат „Оскар“, Ан Хатауей си има. Чака бебето си

29 февруари 2016 09 45

Актрисата се появи в Бевърли Хилс с доста пораснало коремче

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

И ако някои чакат да получат „Оскар“и, други като Ан Хатауей – носител на златната статуетка, показа, че съвсем скоро чака да стане майка. Рокля с бляскави пайети покриваше голямото ѝ коремче на партито за „Оскар“-ите.

Звездата дойде със съпруга си Адам Шулман. Видът ѝ бе наистина зашеметяващ на Vanity Fair в Бевърли Хилс, пише Daily Mail.

Съпругът ѝ изглеждаше щастлив до нея в син костюм и вратовръзка, с класическа бяла риза. Носителката на „Оскар“ и продуцентът сключиха брак през септември 2012 година. Това ще бъде първото им дете.

Въпреки че двамата не обявиха дата на раждане, се вижда, че моментът наближава. Въпреки бременността си, Хатауей съвсем скоро ще се появи в два филма – единият е продължението на продукцията на Тим Бъртън – „Алиса в огледалния свят“, която е с участието на Миа Вашиковска като Алиса и Джони Деп като Лудия Шапкар.

В звездния състав са още Саша Барън Коен и Хелена Бонъм Картър. Филмът се очаква да се появи през май. Ан Хатауей също приключи работа по снимките на трилъра с Джейсън Съдейкис и Дан Стивънс, който трябва да излезе по-късно през тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари