IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс се фука със супер тяло

21 март 2016 12 25

Певицата досега не е изглеждала по-добре

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бритни Спиърс напоследък се е съсредоточила изцяло върху оформянето на своето тяло. Попзвездата редовно показва тонизирана физика по бикини в Instagram, като в неделя сподели кадър до басейна си, на който показа, че изглежда по-добре от всякога!

34-годишната суперзвезда в момента е в 5-седмична почивка от своето шоу в Лас Вегас и явно е засилила тренировките във фитнеса.

Наскоро певицата позира за корицата на 100-ното издание на списание V, където също показа, че макар да е самотна майка на двама сина, продължава да бъде секссимвол.

Наскоро Бритни сама сподели, че е в най-добрата си форма от много години насам. „Горда съм от себе си и от постигнатото. Аз просто искам да направя нещо, което феновете ми наистина да оценят.“

Преди два месеца Спиърс сподели снимка, на която целува племенницата си (дъщеря на брат й Брайън), докато изпълнява йога стойка на ръце.

Бритни има едва 7,2 милиона последователи в Instagram, за разлика от конкурентките си Бионсе, която има 56 милиона и Тейлър Суифт, която може да се похвали с 61,8 милиона и въпреки това тя си остава една от любимките на американските тийнейджъри, които наскоро ѝ присъдиха награда на People's Choice Awards.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари