IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойнички! Сури Круз е мини Кейти Холмс

21 март 2016 15 40

Двете се забавляваха по време на баскетболен мач

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Сури Круз е мини Кейти Холмс, пише Daily Mail. Майка и дъщеря бяха забелязани да гледат баскетболна игра в колеж.

Сгушена до майка си, Сури изглеждаше много щастлива. Двете показаха колко са близки, като видимо се забавляваха по време на баскетболен мач в Бруклин.

Приликата между двете бе доста очевидна. 9-годишната Сури е мини версия на своята майка, актрисата Кейти Холмс.

37-годишната звезда е бивша съпруга на Том Круз, с когото се раздели през 2012 г. Именно от тази връзка е и дъщеря ѝ Сури.

Звездата от „Кръгът на Доусън“ се събра с актьора Джейми Фокс след развода с Круз. Двамата бяха забелязани да носят пръстени и се понесе мълвата, че чувствата им се задълбочават. Заговори се дори за предстояща сватба.

Актрисата в момента е в очакване на излизане на режисьорския ѝ дебют по време на фестивала в Трибека следващия месец. Продукцията е филмова адаптация на романа „All We Had“ на художничката и писателка Ани Уедъруакс.

В него Холмс ще бъде актриса и съпродуцент. Кейти влиза в ролята на майка, която живее на ръба на бедността със своята дъщеря. Двете са изгонени от хазяина им и потеглят с бракмата си да дирят по-добър живот. Намират го в странен малък град с още по-странни жители.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари